2008-10-30 15:36:21• hírek • Szatmár.ro

Készülődés a télre

Csütörtökön videokonferenciát tartott Septimiu Buzasu, szállításügyi államtitkár. A videokonferencia fő témája az utak járhatóságának felügyelete a téli időszakban volt.

Buzasu államtitkár csütörtökön kielemezte az útkarbantartással fogalalkozó vállalatok felkészültségének fontosságát a hideg időszakra.

Szerinte érdemes időben elkezdeni a felkészülést, ezért a tél folyamán szükséges homok, illetve só beszerzését szorgalmazta. Ezen kívül szó esett a majdani hóeltakarításhoz szükséges megfelelő felszerelésről is. Az államtitkár videokinferenciáján Radu Bud, Szatmár megye prefetusa, Octavian Lazin és Gáti István alprefektusok, valamint megyeszerte az utak téli időszakban való tisztán tartásáért felelős személyek is részt vettek.

A minisztérium képviselői, a zökkenőmentes hóeltakarítás érdekében, arra kérték a helyi önkormányzati vezetőket, illetve a közlekedési rendőrség munkatársait, hogy próbáljanak minél jobban együttműködni. Mindezt az állampolgárok biztonságos közlekedésének, illetve a hírtelen lezúduló hó okozta problémák elkerülése érdekében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: